equip     serveis     referències     contacto

castellà     català

Oliver Segura Arquitectura és un estudi d’arquitectura i disseny situat a Barcelona.

Desenvolupem qualsevol tipus de projecte d’arquitectura i interiorisme, sense importar la tipologia, la ubicació, l’escala o el pressupost.

A més, l’estudi compta internament amb una doble especialització. La primera, en l’àmbit de la restauració i conservació de patrimoni arquitectònic i intervencions en tota mena de construccions d’altres èpoques, com: restauració de masies, caserius, palauets gòtics, finques modernistes, etc. L’altra especialització és el disseny i la construcció de cases prefabricades saludables de fusta, amb un estil arquitectònic fresc, impactant i atemporal.

 

Cadascuna de les nostres obres és una creació única, una simfonia en la qual es barregen conceptes, materialitat, il·luminació i espai, on l’art i la racionalitat es conjuminen per a superar totes les expectatives dels nostres clients.

 

Evidentment, no sols ens preocupem en la racionalitat i en la bellesa de les nostres obres, sinó també en el tracte amb el client i en la confiança que dipositen en nosaltres. Per això, la nostra filosofia es basa a projectar més amb menys, mitjançant un procés participatiu entre tècnic i client, potenciant els nostres majors valors; sensibilitat i tècnica.

 

En Oliver Segura Arquitectura som artistes, dissenyadors i narradors d’històries a través del llenguatge de l’arquitectura. Et convidem a submergir-te en el nostre món, a deixar volar la teva imaginació i a descobrir les possibilitats infinites que podem crear junts.

 

Benvinguts a Oliver Segura Arquitectura, on l’arquitectura es converteix en poesia //

Logo_COAC_alta_requadre
Arquitecte col·legiat nº 70.396-6
Logo AADIPA
Membre de AADIPA (Agrupació d’Arquitectes per la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic)
Logo_AxA
Membre de AxA (Arquitectes per l’Arquitectura)